Laman Utama > Permulaan > Mengenai HiClicks


HiClicks adalah perkhidmatan penghantaran yang memberi peluang kepada rakyat Malaysia membeli barangan dari luar negara dan menghantarnya semula ke Malaysia pada kos yang berpatutan. Sebagai ahli HiClicks, kami akan membantu penghantaran antarabangsa anda hingga ke destinasi akhir.

HiClicks dikendalikan oleh Landbridge Haulage (M) Sdn. Bhd , Anak syarikat Tri-Mode System (M) Bhd yang beroperasi di Pelabuhan Klang, Tri-Mode Group merupakan salah satu daripada pelopor dalam menyediakan penyelesaian dan perkhidmatan logistik intermodal bersepadu bagi pengimport dan pengeksport. Di bawah kepimpinan Pengarah Urusan Kumpulan kami, Dato' Hew Han Seng, Kumpulan Tri-Mode telah membina impian untuk menyediakan pengangkutan intermodal ke seluruh dunia. Kumpulan Tri-Mode, seperti namanya, adalah pengangkutan antara tiga trim dan diwakili oleh warna logo kami – Sky Blue for Air; Green for Land; and Navy Blue for Sea.

Sebagai agen perkhidmatan logistik bersepadu di Malaysia, Tri-Mode Group beroperasi di gerbang utama di Semenanjung Malaysia, iaitu Pelabuhan Klang, Pelabuhan Pulau Pinang, Pelabuhan Pasir Gudang, Pelabuhan Tanjung Pelepas, KLIA dan Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang. Bermula secara kecil – kecilan pada tahun 1992, Tri-Mode Group telah memulakan perdagangan antarabangsa merentas sempadan, mengendalikan dokumen dan kargo, pergudangan, pemindahan dan menjadi agen pengantaraan kastam, serta pengangkutan dan pengangkutan kargo untuk udara, darat dan laut. Kami bangga menyediakan perkhidmatan logistik dengan membantu pelanggan merancang, melaksanakan, mengurus dan menyampaikan barang-barang mereka  hingga ke destinasi akhir.

Selama bertahun-tahun, kami telah menubuhkan rangkaian pengangkutan laut dan udara yang luas dengan ejen-ejen yang terletak di 53 negara di seluruh Asia, Eropah, Amerika Utara, Amerika Selatan, Afrika dan Australasia, yang membolehkan kami menyediakan liputan penghantaran komprehensif kepada para pelanggan kami di seluruh dunia. Setakat ini, kami terus bergerak ke arah memperluaskan perniagaan kami, bekerjasama rapat dengan pembekal dan mewujudkan hubungan yang kukuh dengan para pelanggan kami.


Socialize with us!