HiClicks mempunyai kakitangan gudang profesional di Jepun, Korea, USA dan Taiwan untuk mengendalikan bungkusan semua orang.

Kami mengambil berat tentang kualiti dan keselamatan barangan, jadi kami menawarkan pelbagai perkhidmatan pemprosesan supaya anda boleh membungkus pakej anda mengikut keperluan anda.

.Pembungkusan Gabungan

Apabila anda membeli beberapa kotak barangan di pelbagai pusat dalam talian, kami menawarkan perkhidmatan tinju gabungan yang membolehkan anda mengumpulkan barangan yang dibeli di laman web yang berbeza untuk mengurangkan berat badan dan dengan itu mengurangkan kos penghantaran anda. Nikmati 14 hari pergudangan percuma!

.Kira Barangan

Anda bimbang bahawa kuantiti yang anda beli tidak akan dijumpai selepas anda tiba di Malaysia. Kami boleh membongkar kotak untuk anda apabila barang dimasukkan ke dalam storan.

.Keluarkan maklumat kotak luar

Kami boleh membantu anda mengeluarkan maklumat di luar kotak secara percuma, mengurangkan risiko diperiksa oleh kastam, dan mengeluarkan risalah tambahan di dalam kotak untuk menjimatkan lebih banyak kos penghantaran.

.Menguatkan pembungkusan

Jika item yang anda beli adalah kepunyaan EX: mangkuk porselin, kaca & hellip, dan lain-lain, HiClicks telah menyediakan kertas gelembung dan pita pembungkusan supaya pakej anda tidak akan menghasilkan lebih banyak perlanggaran semasa proses penghantaran. Anda boleh menyerahkan bungkusan kepada HiClicks dengan selamat.

.Membungkus semula

Sekiranya kadbod anda rosak apabila bungkusannya berada dalam storan, kami akan menyediakan kadbod yang baik untuk anda dan repackage barang dagangan anda untuk memudahkan pulangan lancar bungkusan anda.

 

Di samping itu, HiClicks mempunyai pekerja di Taiwan, Jepun, Korea Selatan dan Amerika Syarikat untuk membantu mengendalikan barangan anda. Apabila barangan anda tiba di Malaysia, jika penyumberan luar rosak, kami juga akan memberi perhatian kepada anda dan memaklumkan kepada anda.
Berikan anda ketenangan fikiran yang paling.


Socialize with us!