HiClicks adalah operasi Platform Logistik eCommerce-Logistics oleh Landbridge Haulage (M) Sdn. Bhd., Yang merupakan anak syarikat Tri-Mode System (M) Bhd, sebuah syarikat tersenarai awam di Malaysia.

Beribu pejabat di Pelabuhan Klang, Tri-Mode Group merupakan salah satu daripada pelopor dalam menyediakan penyelesaian dan perkhidmatan logistik intermodal bersepadu bagi pengimport dan pengeksport. Di bawah kepimpinan Pengarah Urusan Kumpulan kami, Dato 'Hew Han Seng, Kumpulan Tri-Mod telah membina impian untuk menyediakan pengangkutan intermodal ke dunia. Kumpulan Tri-Mod, seperti namanya, adalah pengangkutan antara tiga trim dan diwakili oleh warna logo kami - Sky Blue for Air; Hijau untuk Tanah; dan Laut Biru untuk Laut.

Sebagai penyedia perkhidmatan logistik bersepadu di Malaysia, Tri-Mode Group beroperasi di gerbang utama di Semenanjung Malaysia, iaitu Pelabuhan Klang, Pelabuhan Pulau Pinang, Pelabuhan Pasir Gudang, Pelabuhan Tanjung Pelepas, KLIA dan Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang. Sejak permulaan yang sederhana pada tahun 1992, Tri-Mode Group telah memudahcara perdagangan antarabangsa merentas sempadan, mengendalikan dokumen dan kargo, pergudangan, pemindahan dan broker kastam, serta pengangkutan dan pengangkutan kargo untuk udara, darat dan laut. Kami bangga sebagai penyedia perkhidmatan logistik sehenti, membantu pelanggan merancang, melaksanakan, mengurus dan menyampaikan barang-barang mereka ke destinasi akhir mereka.

Selama bertahun-tahun, kami telah menubuhkan rangkaian pengangkutan laut dan udara yang luas dengan ejen-ejen yang terletak di 53 negara di seluruh Asia, Eropah, Amerika Utara, Amerika Selatan, Afrika dan Australasia, yang membolehkan kami menyediakan perlindungan penghantaran komprehensif kepada para pelanggan kami di seluruh dunia. Setakat ini, kami terus berarak ke arah memperluaskan perniagaan kami, bekerjasama rapat dengan pembekal dan mewujudkan hubungan yang kukuh dengan para pelanggan kami.


Socialize with us!